logo

Froukje de Wilde
A.S. Talmalaan 19
9363 EP Marum (Gr)
tel: 0594 641235
froukjedewilde@hetnet.nl

SESSIES

Je bent van harte welkom te komen voor (een) individuele therapiesessie(s). Bijvoorkeur spreek ik een traject af van meerdere sessies.
Individuele therapiesessies vinden plaats in de praktijkruimte op mijn huisadres in Marum. Afspreken in de avonduren en op zaterdag is mogelijk.

Traumawerk - shocktrauma (SE = Somatic Experiencing) & ontwikkelingstrauma (NARM) sessies
Een traumatherapiesessie duurt ongeveer 1 1/4 uur en begint met een inleidend gesprek dat leidt tot afstemming over wat in deze sessie onderzocht wordt. Traumawerk helpt je (alsnog) te ontspannen (helen) na een of meerdere ingrijpende gebeurtenis(-sen) of langer durende minder gunstige omstandigheden in je leven recent of in je verleden. Meer over Traumawerk lees je onder woordenboek op: PRIKBORD en onder: TRAUMAWERK.

Individuele sessies Emotioneel Lichaamswerk
Door middel van oefeningen wordt contact gemaakt met spanning in het lichaam, waardoor deze ervaren kan worden en daardoor kan veranderen. Bio-energetica oefeningen kunnen je meer in contact met de energie in je lichaam brengen.
In de oefeningen werk ik met ademhaling, geluid en beweging.
Bijvoorbeeld boosheid kun je in beweging zetten in een ontladingssessie. Dit kan je opluchting, ontspanning en bovenal inzicht ten aanzien van een situatie en in je standpunt geven. Zodat je vaardiger kunt worden in het omgaan met en het communiceren in bepaalde situaties. Bij spanningen in een (lichaams-)gebied kan bijvoorbeeld focussen je inzicht geven in de achtergrond en bijdragen aan het loslaten en/of accepteren ervan. Meer over technieken vind je onder woordenboek op: PRIKBORD en onder: LICHAAMSWERK > EMOTIONEEL LICHAAMSWERK.

Individuele Ademsessies
Een ademsessie kan je ondersteunen terug te komen bij wie je in wezen bent. In een ademsessie kun je bijvoorbeeld ruimte geven aan oude pijn en verdriet dat is opgeslagen in je lichaam.
Meer hierover lees je onder: ADEMWERK.

Rebalancing sessies
Evenals Emotioneel Lichaamswerk brengt Rebalancing je terug naar je lichaam. In een sessie kan dit door zelfonderzoek, waarin ik je meeneem in meer contact met je eigen lichaam, en/of met behulp van Rebalancing Technieken op de massagetafel. Meer hierover lees je onder: LICHAAMSWERK > REBALANCING.

Individuele sessies Bewustwording & Coaching
Doormiddel van gestalttechnieken, focussen, werken met het onbewuste en coaching kan ik je ondersteunen meer bewustzijn te ontwikkelen op bepaalde gebieden. Of je voornamelijk bieden een luisterend oor om je verhaal kwijt te kunnen, zodat je je gehoord en gesteund voelt.
Over mogelijke technieken lees je meer in het woordenboek onder: PRIKBORD.

Individuele sessies Telefonische Coaching
Een sessie telefonisch kan je ondersteunen bij (levens-)vragen, kwesties die je bezig blijven houden en waar jezelf niet of niet goed uit kunt komen. Bij wat lastige emoties kan een telefonische lichaamsgerichte coaching sessie ondersteunend zijn. Na een intakegesprek is het mogelijk sessies Telefonische Coaching af te spreken.

Sessies telefonisch en via Skype
Sessies telefonisch en via Skype zijn mogelijk.

Ondersteunende email
Soms is tussen de sessies contact via e-mail ondersteunend.
Hierover zijn nadere afspraken te maken.