logo

Froukje de Wilde
A.S. Talmalaan 19
9363 EP Marum (Gr)
tel: 0594 641235
froukjedewilde@hetnet.nl

Locaties

Locatie woonadres Marum - A.S. Talmalaan 19
De A.S. Talmalaan 19 is te vinden door de afslag Marum te nemen vanaf de snelweg Drachten - Groningen.
In Marum rijd je richting het dorp. Je rijdt door het centrum en neemt na het winkelcentrum met het plein de derde weg links. Dit is de Willem Dreeslaan. Deze weg gaat over in de A.S. Talmalaan. Het tweede vrijstaande huis aan je rechterhand is nummer 19.

Locatie Ademdagen Groningen
Het Hortus Huys
Grote Kruisstraat 3
9712 TP Groningen
website Het Hortus Huys (www.hethortushuys.nl)

Op de website van het Hortus Huys is een plattegrond aanwezig met de zoekmogelijkheid van een routebeschrijving hier naar toe. Het Hortus Huys is gelegen vlakbij het centrum, naast het Noorderplantsoen.

Bereikbaarheid Het Hortus Huys
Het Hortus Huys is gelegen vlakbij het centrum, naast het Noorderplantsoen, zie plattegrond op website van Het Hortus Huys www.hortushuys.nl.

Gratis parkeren
Op enige loopafstand is gratis parkeren mogelijk aan de andere kant van het treinspoor (in de omgeving van Station Noord, Kastanjelaan 1) bij de straten Grote Beerstraat, K. de Vriezestraat en Mutua Fidesstraat. Vandaar ¬+ 8 minuten lopen: onder het spoor door via de Kerklaan (of via de Moesstraat en de Noorderbinnensingel) naar de Grote Kruisstraat.

Of gratis parkeren op P+R Hoogkerk (A7 afslag 35), P+R Haren (A28 afslag 38), P+R Kardinge (N46, N360 en 361), P+R Zernike (N355). Voor €6,-- (max. 5 personen) retourtje centrum met de P+R Bus. Vanaf de Grote Markt + 8 minuten lopen via Oude Boteringestraat, Nieuwe Boteringestraat, Kleine Kruisstraat naar Grote Kruisstraat.

Betaald parkeren
In de Grote Kruisstraat en directe omgeving zijn parkeermeters met een korte parkeerduur (2-3 uur à €1,80 per uur (pinpas en creditcard).
Op + 5 minuten loopafstand zijn Q-park Parkeergarage Ossenmarkt, Spilsluizen 25, 9712 NR Groningen (tarief €1,-- per 20 minuten, €19,50 max dagtarief) en de Gemeentelijke Parkeergarage Boterdiep, ingang Boterdiep 85, 9712 LT Groningen | ingang Bloemsingel 10, 9712 KZ Groningen (tarief €1,-- per 25 minuten, €10,00 max dagtarief).

Voor de vertrek en aankomsttijden Openbaar vervoer zie: www.9292ov.nl

Locatie Informatieavond en training Emotioneel Lichaamswerk
Oproep:
Ik ben op zoek naar een geschikte (en betaalbare) ruimte in Drachten.
Een ruimte:
- voor maximaal 20 personen
- met een vrij vloeroppervlak (zonder tafels en/of stoelen)
- zonder inkijk
- met bijvoorkeur zeil of een houten vloer (splintervrije)
Wie een ruimte weet: graag bellen of mailen!!