logo

Froukje de Wilde
A.S. Talmalaan 19
9363 EP Marum (Gr)
tel: 0594 641235
froukjedewilde@hetnet.nl

ELW - Training Emotioneel Lichaamswerk

Wil je:
* meer ontspanning en balans ervaren?
* emoties (beter) leren uiten?
* je gevoel als kompas leren gebruiken?
* meer in je kracht komen?
* leven van binnenuit in het hier en nu?

Wat is ELW?
Emotioneel Lichaamswerk is een dynamische, veelzijdige en vooral doeltreffende methode voor persoonlijk ontwikkeling. ELW is voor iedereen die iets wil veranderen en nog niet weet wat en hoe.
ELW is ontwikkeld om contact te maken met wat ons in diepste beweegt, wie we in wezen zijn.
Het vergroot je emotionele (en daarmee contactuele) vaardigheden waardoor je je op een harmonieuze en liefdevolle wijze leert verhouden tot jezelf en tot de ander.
ELW draagt bij aan je persoonlijke groei, BewustZijn.
ELW is gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap in/over je eigen leven. Met ELW kom je "beter in je vel" te zitten. Je leert jezelf beter kennen, zodat je beter leert omgaan met je grenzen.

Hoe werkt ELW?
Via lichaamsgerichte oefeningen kom je (opnieuw / meer) in contact met je lichaam en je gevoel. Je leert waar te nemen hoe het bij jou voelt en wat er verandert als je meer gaat bewegen, ademen en geluid maken.
Door ruimte te maken voor emoties worden oude (spier-)spanningen en blokkades opgeruimd.Je leert anders om te gaan met stress en spanning en krijgt een betere conditie fysiek, emotioneel en mentaal. Je maakt contact met wie je in wezen bent en hoeveel innerlijke kracht je hebt waardoor je meer (zelf-)vertrouwen krijgt en steviger in het leven staat.

ELW is een ontdekkingsreis naar binnen op zoek naar meer kwaliteit in je leven....
Waar gaat het je om?
Voor meer (achtergrond-)informatie zie onder: PRIKBORD onder Woordenboek (uitleg gebruikte technieken) en zie onder: LINKS.

Training Emotioneel Lichaamswerk
Elke training bestaat uit 8 avonden met elke avond een ander thema. Het programma biedt je een ontdekkingsreis aan met bewegen op muziek, lichaamswerk (bio-energetica), adem- en ontspannings-technieken, meditatie en coaching. Je ontvangt een cd om ook thuis lichaamswerkoefeningen te doen.
Zie ook: PRIKBORD voor "minder/meer"en korting bij herhaalde deelname.
Zie voor tarieven: HOME pagina.
Zie voor de data onder: AGENDA.
Op dit moment is geen training ELW gepland.

Je bent welkom voor individuele ELW sessies.ELW > de training die je nieuwe mogelijkheden biedt!!